Creëer jouw levensstijl met Jacob Cohën jeans

Jacob Cohën is een Noord-Italiaans jeansmerk dat in het jaar 1985 is opgericht door Tato Bard Elle. Het uit de regio Veneto afkomstige merk richt zich op het ontwerpen en verkopen van hoogwaardige, met de hand gemaakte jeans. Deze elegante jeans zijn van een zeer goede kwaliteit en ze zitten bovendien erg comfortabel. De broeken zijn gemaakt van eersteklas katoen en de denim is met speciale technieken behandeld. De broeken krijgen daardoor een echte vintage uitstraling. Verfprocessen en wassingen worden in-house uitgevoerd, zonder dat daarbij gebruik wordt gemaakt van chemische vervaardigingsprocessen. Bekijk het uitgebreide Jacob Cohën assortiment in de webwinkel van Oger en bestel jouw favoriete exemplaar.

Het assortiment van Oger
In het assortiment van Oger.nl vind je een grote collectie Jacob Cohën jeans. Kies bijvoorbeeld het slanke J688 model. Deze uitvoering heeft een knoopsluiting en is gemaakt van een rekbare spijkerstof. Ook het Nick model kenmerkt zich door de comfortabele en slanke pasvorm met knoopsluiting. Kies een J620 model als je opzoek bent naar een regular fit. De beschikbare modellen worden onder andere aangeboden in de kleuren groen, donkerblauw en bruin.

Jacob Cohën jeans als onderdeel van jouw levensstijl
Jacob Cohën beschouwt het dragen van jeans als een echte levensstijl. Volgens het merk zijn het meer dan alleen maar simpele werkbroeken. Door het dragen van Jacob Cohën jeans, laat je zien dat je elegant en chic voor de dag kunt komen. Horen Jacob Cohën jeans ook bij jouw levensstijl? Bestel deze luxe broeken dan snel en eenvoudig bij Oger.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *