Heerlijke shirts die goed aansluiten op het lichaam!

Als fanatiek lid van de sportschool vind ik het erg belangrijk dat ik voldoende sportkleding bezit. Ik bedoel, uiteraard was je de kleding, maar met vier keer in de week trainen is het toch fijn om wat af te kunnen wisselen en verschillende kleding te hebben.

Nu was ik een paar weken geleden weer op zoek naar wat nieuwe shirts. Ik doe aan bodybuilden en ben flink bezig, dus mijn lichaam wordt ook steeds groter. Een maat van mij vertelde mij dat hij veel kleding kocht bij een site genaamd Gorillawear.com. Ik kende Gorillawear toen nog niet. Ik besloot gewoon een kijkje te nemen, ook om te zien wat hij er precies zo geweldig aan vond.

Diezelfde avond bezocht ik de site van Gorillawear. Ik zag meteen al waarom die ene vriend zo fan was van het merk, want het ziet er ook best wel cool uit. Op alle kleding staat een prent van een gorilla, wat het een stoer gezicht geeft. Toch is de kleding echt gericht op sporters, waardoor het vocht erg goed reguleert en ervoor zorgt dat je goed kan sporten.

Ik besloot dus een paar shirts te bestellen, deze kwamen een paar dagen daarna al aan. Ik was erg verrast. De kleding zag er in het echt nog veel beter uit dan dat het had gedaan op het internet! Toen ik ging sporten in deze kleding merkte ik wel degelijk verschil, hoe cliché het ook klinkt. Ik voelde mij naast veel zelfverzekerder ook veel lekkerder in mijn vel en beter presteren. Echt top dus, die kleding van Gorillawear.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *