Incotex: kleding voor de zelfbewuste en goedgeklede man

Incotex broeken

Incotex is een kwalitatief hoogwaardig merk herenkleding dat bestaat sinds 1951 en zijn oorsprong heeft in Venetië. Alle kledingstukken van dit merk worden vervaardigd in Italië. Hierbij worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt waardoor de kledingstukken van premium kwaliteit zijn.

De broeken zijn online te bestellen bij Pauw.com. Op deze website vindt u de verschillende stijlen. Zo zijn er bijvoorbeeld de wollen pantalon voor business, de chino voor een smart casual gelegenheid en de short voor de vrije tijd. Incotex is een merk dat bij uitermate geschikt is voor de goedgeklede en zelfbewuste moderne man, die bij iedere gelegenheid goed voor de dag wil komen.

Materialen van hoogwaardige kwaliteit

Incotex gebruikt alleen de betere kwaliteit wol, katoen en linnen voor vervaardiging van hun kledingstukkenen. Bij sommige modellen worden in combinatie met deze natuurlijke stoffen ook elastische materialen gebruikt.

Wol

De gebruikte wol is bijvoorbeeld de Super 130s of 100s wol. Dit S-getal geeft de dikte van de wolvezel aan. Hoe hoger het getal, hoe dunner en lichter de vezel. Dat betekent dat een kledingstuk gemaakt van Super 130s wol meer vezels en dus meer materiaal zal bevatten dan wanneer deze is vervaardigd uit 100s wol, de vezel van Super 130s is immers dunner. Om die reden heeft een broek van Super 130s wol daarom een iets hoger draagcomfort en een iets luxueuzere uitstraling dan een van 100s wol, de Super 130s vezel is namelijk lichter en voelt zachter aan. Daarentegen zal een broek vervaardigd uit 100s wol iets duurzamer zijn door de dikkere vezel.
Ook biedt men broeken die vervaardigd zijn uit een combinatie van wol met polyester en elastaan, zoals bijvoorbeeld de Urban trouser. Deze combinatie zorgt voor stretch. Een advies voor de keuze van materialen is hierbij moeilijk te geven, u kunt het beste afgaan op wat u mooi vindt en prettig vindt om te dragen.

Katoen

De katoenen kledingstukken van Incotex zijn vervaardigd van dry cotton. Deze katoenvezel is bewerkt, waardoor deze vocht- en temperatuurregelend is. Dit zorgt ervoor dat de huid fris en droog blijft. In het assortiment broeken worden modellen aangeboden vervaardigd uit 100% katoen, maar ook modellen die een combinatie van katoen met elastaan zijn of van katoen met Lyocell en elastaan. Houdt u van een broek met stretch eigenschappen, dan is een broek met deze combinatie van materialen te adviseren.

Ook voor de shorts wordt katoen gebruikt, veelal in combinatie met linnen.

Assortiment van Incotex

Incotex heeft in haar assortiment pantalons, chino’s, jeans, shirts en sweaters. Voor de broeken kunt u terecht Pauw.com. Zij bieden een ruime keuze aan pantalons, chino’s en shorts en deze worden in diverse modellen aangeboden. Behalve variëteit in modellen, worden er ook diverse kleuren aangeboden. Dus zowel voor de klassiek geklede man als de man die meer van trendy kleding houdt, bent u bij Incotex aan het goede adres. Om het hele assortiment broeken te bekijken, kunt u browsen naar Pauw.com. En mocht u meer willen weten, dan biedt deze website een uitstekende service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *