Kleding van het luxe merk Vince

Vince kleding

Vince is een erg bekend kledingmerk dat diverse soorten kleding produceert. Deze kleding wordt in grote hoeveelheden verkocht aan de consument over heel de wereld. Ook in Nederland worden kleren van het merk Vince in grote hoeveelheden verkocht en deze zijn dan ook erg populair onder de dragers ervan. Het merk wordt ervaren als een lux en modern kledingmerk dat kwalitatief zeer goed is. Vince wordt in Nederland bijvoorbeeld online verkocht op de website Pauw.com

Hoe is Vince ontstaan?

Het merk Vince bestaat inmiddels al bijna 20 jaar. Het is namelijk opgericht in het jaar 2002. Het merk is opgericht met het doel lekker zittende en lux ogende kleding te ontwerpen voor de consumenten. Vince werd ontworpen in het Amerikaanse Los Angeles, maar is vervolgens de hele wereld overgevlogen en wordt momenteel dus niet alleen in Amerika gedragen, maar ook in talloze Europese landen waaronder Nederland. In eerste instantie ging het succes van Vince de wereld over als een merk dat vrouwelijke kleren ontwerpt. De kleren werden door de vrouwen die het droegen dan ook als zeer comfortabel ervaren. de bedoeling van de makers was onder anderen dat de kleding lux is en comfortabel is, maar ook dat het “tijdloos” is en dus niet uit de mode raakt. Toen dit gelukt was en het merk populair werd onder vrouwen over de hele wereld besloot Vince ook kleding voor mannen te gaan produceren. Momenteel heeft het merk dus zowel kleding en accessoires voor vrouwen als voor mannen. Het ontwerpen van de producten gebeurt overigens nog steeds in het Amerikaanse Los Angeles.

De huidige Vince kleding

Momenteel staat Vince nog altijd bekend om zeer comfortabele, maar tevens lux en modern ogende stukken kleding en accessoires. De producten van Vince zijn voor een ieder toegankelijk en het merk probeert dan ook duidelijk naar voren te schuiven dat hun producten niet specifiek gemaakt worden voor 1 bepaald type persoon of voor een bepaalde groepering. Op Pauw.com worden er veel producten verkocht van het merk. Er worden onder anderen schoenen van het merk aangeboden, maar ook truien, vaak van katoen, er worden shirts aangeboden, zowel voor heren als voor dames en er worden talloze hoeveelheden verkocht aan jurken. Jurken zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. Zo zijn er erg korte varianten, maar er worden ook lange jurken geproduceerd en aan de consument aangeboden. De jurken zijn vaak wit of zwart, maar ook blauwe varianten komen voor en zijn erg populair onder de Vince dragers. Verder komen er bijvoorbeeld rokjes voor, met name in de kleur beige. Daarnaast verkoopt het merk tevens bloesjes die ook geliefd zijn. Zeer recent is de nieuwe collectie uitgekomen van Vince. Dit is een soort lente collectie in combinatie met een zomercollectie. Het kan dus gezien worden als een collectie voor 2 seizoenen. Deze collectie bevat onder meer cashmere truien, bloesjes, rokken en sweaters. Verder komen er in de nieuwe collectie bijvoorbeeld satijnen kleren voor. Vince verkoopt overigens ook schoenen, maar deze zitten niet in de recent uitgekomen collectie van het merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *