Kleding voor de wielrenner

Je hebt de Tour de France gekeken en bent helemaal in de ban van het wielrennen. Al een beetje rondgefietst maar wielrennen in gewone sportkleding of trainingspak is toch niet helemaal fijn om mee op de fiets te zitten. Je rondjes worden steeds groter en je bent toe aan een beetje professionele wielerkleding. Sport44.com heeft wieleroutfits in een goede kwaliteit en naar de laatste trends op fietsgebied. Fietskleding moet lekker zitten en voor elke temperatuur is de juiste kleding online in deze webshop aan te schaffen.

Wat heeft een beginnend wielrenner nodig

Natuurlijk een beetje fatsoenlijke fiets. Dit hoeft echt niet de duurste te zijn maar wel een die comfortabel zit. En natuurlijk een wielerhelm. Deze is in verschillende maten en prijsklassen te koop. Geen overbodige luxe is om een muts te kopen die onder de helm gedragen kan worden. De Shimano helmmuts is een kwaliteitsmuts die in de webshop wordt aangeboden. Voor rond de 20 euro heb je al zo’n professionele muts.

Koersbroek
In de koersbroek zit een zeem zodat je op een prettige manier op je zadel kunt zitten. Klachten aan het zitvlak kunnen zo worden vermeden. Om allerlei nare infectie’s zoals steenpuisten te voorkomen moet de zeem na elke fietstocht worden gewassen.
Fietsshirt

Een fietsshirt moet ademen en mag niet flapperen. Onder dit shirt draag je een zweethemd of thermoshirt. Ze helpen het lichaam op temperatuur houden en zorgen voor snelle afvoer van zweet. Sport44.com heeft van al deze kleding een ruime keus in het assortiment tegen scherpe prijzen.

Kijk voor meer informatie over de aanschaf van fietskleding op de desbetreffende website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *